AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura saplanmak

Kahve falında çamura saplanmak

Kahve falında çamura saplanmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamura saplanmak gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınızda ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında çamura saplanmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çamura saplandığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çamura saplanmış araba görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında arabayla çamura saplanmak ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına inanılır.

Kahve falında batağa saplanmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında saplı şeker görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sabrettiğini görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir