AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis karakoluna gitmek

Kahve falında polis karakoluna gitmek

Kahve falında polis karakoluna gitmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine inanılır.

Kahve falında polis karakoluna gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında polis karakoluna gitmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karakolda polis görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karakol ve polis görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis ve karakol görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis karakolu görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında karakol polis görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında karakola gitmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karakola çağrılmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir