Kahve falında oğlunu polis görmek

Kahve falında oğlunu polis görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, korkularının üzerine gideceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulur.

Kahve falında oğlunu polis gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Kahve falında oğlunun polis olduğunu görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu polis görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polise yakalandığını görmek yeni kapılar açılacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis topluluğu görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret eder.

Kahve falında polisle çay içmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak işsizlerin iş sahibi olacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında motosikletli polis görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir