AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis şapkası görmek

Kahve falında polis şapkası görmek

Kahve falında polis şapkası görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis şapkası gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenin tamamlanması gerekiyor.

Kahve falında polis şapkası görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında süslü şapka takmak kazancın günden güne artacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında subay şapkası görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cadı şapkası görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bordo şapka görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeni şapka takmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye şapka almak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında namaz şapkası görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir