AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise sarılmak

Kahve falında polise sarılmak

Kahve falında polise sarılmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında polise sarılmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.

Kahve falında polise sarılmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birini polis olarak görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında polise şikayet etmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin polis olduğunu görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında polis asker görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Kahve falında evin etrafında polis görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında polise kimlik vermek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında polisten gizlenmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir