AnaSayfa / Genel / Kahve falında polislerden saklanmak

Kahve falında polislerden saklanmak

Kahve falında polislerden saklanmak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında polislerden saklanmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Kahve falında polisten saklanmak hayırlı bir kısmet çıkacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisten saklandığını görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına inanılır.

Kahve falında polislerden saklanmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına yorulur.

Kahve falında evde saklandığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında kaçmak saklanmak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda saklanmak geçiminin zor hale geleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına alamet eder.

Kahve falında balkona saklanmak ününü ülke dışına taşıyacağına, kazancının günbegün artacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete saklandığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir