AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi polis görmek

Kahve falında iyi polis görmek

Kahve falında iyi polis görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında iyi polis gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında iyi polis görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta iyileştirmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin iyileştiğini görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek iyileştirmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında düşmanını iyi görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Kahve falında birinden iyilik görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında iyi giyimli erkek görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınavının iyi geçtiğini görmek ayağa kalkacağına, çıkmaza düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir