AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü polis görmek

Kahve falında bir sürü polis görmek

Kahve falında bir sürü polis görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, engellerin ortadan kalkacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü polis gördüyseniz:

  • Oldukça hoş denilebilecek bir öneri, yorum, teklif ya da tavsiye söz konusu olabilir.

Kahve falında bir sürü polis görmek refah içinde olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis olup suçlu yakalamak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında polisten korkmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polislik sınavını kazanmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak rahat ve güzel günler geçireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında polis müdürü görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet eder.

Kahve falında amerikan polisi görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında polise esrar yakalatmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir