AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis olduğunu görmek

Kahve falında polis olduğunu görmek

Kahve falında polis olduğunu görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis olduğunu gördüyseniz:

  • Fazla talepkar görünmemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında birini polise şikayet etmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla polise yakalanmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işaret eder.

Kahve falında polis binası görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, işinde profesyonel kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin polis olduğunu görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisler tarafından kovalanmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını polis görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sermayesinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında polise telefon etmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir