AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis binası görmek

Kahve falında polis binası görmek

Kahve falında polis binası görmek dini inançların güçleneceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, kazanç ve kar getireceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında polis binası gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Kahve falında polis binası görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, büyük özgüven kazanacağına inanılır.

Kahve falında karakolda polis görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine inanılır.

Kahve falında polisle telefonda konuşmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında polisten ceza yemek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polislerden saklanmak suçlamalardan aklanılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında atlı polis görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini polis görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisin dövdüğünü görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir