AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise telefon etmek

Kahve falında polise telefon etmek

Kahve falında polise telefon etmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise telefon etmek gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Kahve falında telefonla polisi aramak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak hem de sevdiklerinin olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine delalet eder.

Kahve falında telefonla polisle konuşmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisle telefonda konuşmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında polise telefon etmek hayattan her istediğini alacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Kahve falında polisi telefonla aramak toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla polis aramak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evine polis geldiğini görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir