AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisler tarafından kovalanmak

Kahve falında polisler tarafından kovalanmak

Kahve falında polisler tarafından kovalanmak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında polisler tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında polisler tarafından kovalanmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında polis kovalaması görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, canlanacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık tarafından kovalanmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı biri tarafından kovalanmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir grup tarafından kovalanmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, vefakar bir insan olunacağına yorulur.

Kahve falında erkek tarafından kovalandığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç tarafından kovalanmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir