AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini polise şikayet etmek

Kahve falında birini polise şikayet etmek

Kahve falında birini polise şikayet etmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini polise şikayet etmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında polise şikayet edilmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birini polise şikayet etmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise birini şikayet etmek imkânlarını kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine yorulur.

Kahve falında polise şikayet edildiğini görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında polise şikayet etmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, işlerin aksamayacağına işaret eder.

Kahve falında şikayet etmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Kahve falında birini şikayet etmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin şikayet ettiğini görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir