AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını polis görmek

Kahve falında arkadaşını polis görmek

Kahve falında arkadaşını polis görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını polis gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan çok farklı konuda şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında arkadaşını polis görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını polis olarak görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında polis arkadaşını görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis arkadaş görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının polis olduğunu görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında polisten saklanmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında polis elbisesi giydiğini görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek vefalı bir insan olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir