AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis elbisesi giymek

Kahve falında polis elbisesi giymek

Kahve falında polis elbisesi giymek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin planlarını bozacak olsanız bile hız kesmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında polis elbisesi giymek her zaman neşeli olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis elbisesi giydiğini görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giymek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında polis yeleği giymek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında polis üniforma giymek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında polis forması giymek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir