AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, umduklarını bulamayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giydiğini gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Kahve falında polis üniforma giymek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek geçim derdinden kurtulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında polis üniforması giymek işlerini toparlayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniformasız polis görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında üniformalı polis görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, çekilen hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lise üniforması giymek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil üniforma giymek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizci üniforması giymek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir