AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis forması giymek

Kahve falında polis forması giymek

Kahve falında polis forması giymek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında polis forması giymek gördüyseniz:

  • Siz, yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayacak bazı iş ya da konulara onay verebilir, imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında polis forması giymek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, kimden akıl soracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş forması giymek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hemşire forması giymek itibar göreceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında doktor forması giymek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında futbolcu forması giymek uzun süre kendini toparlayamayacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına yorulur.

Kahve falında gs forması giymek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takım forması giymek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, geçim derdine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir