AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis üniforması giymek

Kahve falında polis üniforması giymek

Kahve falında polis üniforması giymek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kavgaların büyüyeceğine, enerjisini toplayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında polis üniforması giymek gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında polis üniforma giymek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek rakipleri mağlup edeceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giymek iyi ruh halinin bozulacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniformalı polis görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, gururlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında üniformasız polis görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında üniforma giydiğini görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil üniforma giymek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında denizci üniforması giymek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir