AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, amaçlardan sapmaya işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında saks mavisi elbise giymek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek insanlar tarafından takdir edileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi elbise giymek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir