AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis elbisesi giydiğini görmek

Kahve falında polis elbisesi giydiğini görmek

Kahve falında polis elbisesi giydiğini görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına alamet eder.

Kahve falında polis elbisesi giydiğini gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Kahve falında polis elbisesi giydiğini görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında polis elbisesi giymek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında polis üniforma giymek şan şöhret, itibar kazanacağına, maddi imkânlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında polis forması giymek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek işlerinin iyi gideceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında polis yeleği giymek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giymek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin kadın elbisesi giydiğini görmek isteklerinin erteleneceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir