AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis dövmek

Kahve falında polis dövmek

Kahve falında polis dövmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, her zaman hürmet göreceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, fikirlerinin çatışacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulur.

Kahve falında polis dövmek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Kahve falında polisi dövmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisin dövdüğünü görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalettir.

Kahve falında polisin birini dövdüğünü görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis dövmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında polise silah yakalatmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker ve polis görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, önemli sorumluluklar alacağına inanılır.

Kahve falında polise esrar yakalatmak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından takip edilmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir