AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisi dövmek

Kahve falında polisi dövmek

Kahve falında polisi dövmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, ailesini hem gururlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisi dövmek gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında polisi dövmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yarınlarına umutla bakacağına delalet eder.

Kahve falında polisin birini dövdüğünü görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisin dövdüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, başarılarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında polis dövmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işarettir.

Kahve falında polis töreni görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında motorlu polis görmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polise şikayet etmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, aksiliklerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir