AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından takip edilmek

Kahve falında polis tarafından takip edilmek

Kahve falında polis tarafından takip edilmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Kahve falında polis tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında polis tarafından takip edilmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından takip edilmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından takip edilmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın tarafından takip edilmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından takip edildiğini görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yılan tarafından takip edilmek tüm kederinin uçup gideceğine, düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşman tarafından takip edilmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından takip edilmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir