AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin birini dövdüğünü görmek

Kahve falında polisin birini dövdüğünü görmek

Kahve falında polisin birini dövdüğünü görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında polisin birini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Karşılıklı faydalı tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında polisin birini dövdüğünü görmek iş hayatının düzeleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında polis dövmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında polisi dövmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında polisin dövdüğünü görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında polislerden kaçtığını görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisin yaralandığını görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında üniformasız polis görmek duymadığı sözleri duyacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında polisler tarafından kovalanmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir