AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin dövdüğünü görmek

Kahve falında polisin dövdüğünü görmek

Kahve falında polisin dövdüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında polisin dövdüğünü gördüyseniz:

  • Daha fazla zaman geçirmek istediğiniz bir kişiyi bilgilendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında polisin birini dövdüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, duygularını açığa vuracağına işarettir.

Kahve falında polisin dövdüğünü görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında polisi dövmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında polis dövmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla polise yakalanmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Kahve falında özel harekat polisi görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında polis yeleği giymek bir sebeple sorun yaşayacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisliği kazanmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, refahının ve varlığının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir