AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisle telefonda konuşmak

Kahve falında polisle telefonda konuşmak

Kahve falında polisle telefonda konuşmak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kendisine kızacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında polisle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Kahve falında polisle telefonda konuşmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla polisle konuşmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisi telefonla aramak hem işinde başarılı olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla polisi aramak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polise telefon etmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, borç batağına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla polis aramak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayan polisle konuşmak üzüntülerin gideceğine, masraflarının azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir