AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini polis görmek

Kahve falında kendini polis görmek

Kahve falında kendini polis görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, hedeflerini tutturamayacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kendini polis gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren toplantı ya da organizasyonlara katılabilirsiniz.

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında asker ve polis görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında polis silah görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini polis olmuş görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında polise görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis ordusu görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret eder.

Kahve falında polis operasyonu görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini polis okulunda görmek bilincin artacağına, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir