AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten ceza yemek

Kahve falında polisten ceza yemek

Kahve falında polisten ceza yemek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, eve kapanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işaret eder.

Kahve falında polisten ceza yemek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında polisten ceza yemek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik polisinden ceza yemek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında trafik cezası yemek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba ceza yemek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapis cezası yemek depresyona gireceğine, mutluluğa ve neşeye rivayet eder.

Kahve falında para cezasi yemek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafik ceza yemek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında araba cezası yemek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir