AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlı polis görmek

Kahve falında atlı polis görmek

Kahve falında atlı polis görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, üzüntülü haberler alacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atlı polis gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya dış görünümünüze ya da imajınıza katkısı olacak değişiklikler yapmanız durumunda sizi çok olumlu etkileyecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında atlı polis görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisleri görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin polis olduğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, büyük kayıplara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında polislerden kaçmak bol bol hayır duası alınacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında polisten para almak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret eder.

Kahve falında polis aramak yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sivil polis görmek para ve zaman ayıracağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında polis sesi duymak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir