AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis amiri görmek

Kahve falında polis amiri görmek

Kahve falında polis amiri görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında polis amiri gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında polis amiri görmek büyük bir işin sahibi olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amirden azar işitmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında amirle öpüşmek büyük başarılara imza atılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurum amirini görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet eder.

Kahve falında işyerindeki amirini görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kadın amir görmek yaşama dört elle sarılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amirle yemek yemek yaşamdan istediklerini alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında amir konuşmak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir