AnaSayfa / Genel / Kahve falında amirden azar işitmek

Kahve falında amirden azar işitmek

Kahve falında amirden azar işitmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amirden azar işitmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Kahve falında amirden azar işitmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden azar işitmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinden azar işitmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babadan azar işitmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyadan azar işitmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenden azar işitmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında öğretmeninden azar işitmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine inanılır.

Kahve falında müdüründen azar işitmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir