AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurum amirini görmek

Kahve falında kurum amirini görmek

Kahve falında kurum amirini görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurum amirini gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Kahve falında kurum amirini görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski amiri görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında eski bir amiri görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amir müdür görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisini geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdür amir görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalettir.

Kahve falında mülki amir görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amirden azar işitmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amirle konuşmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir