AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerindeki amirini görmek

Kahve falında işyerindeki amirini görmek

Kahve falında işyerindeki amirini görmek hayatın düzene gireceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına, onun istediği yoldan gideceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerindeki amirini gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili konular sonuçlanabilir.

Kahve falında işyeri amirini görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş amirini görmek makamının sarsılmayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında işyerindeki amirini görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında üst amirini görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski amir görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında amir görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında polis amiri görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında eski amiri görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir