AnaSayfa / Genel / Kahve falında amirle öpüşmek

Kahve falında amirle öpüşmek

Kahve falında amirle öpüşmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amirle öpüşmek gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında eski amiri görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amir müdür görmek kalben çok rahat edileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine işarettir.

Kahve falında işyerindeki amirini görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mülki amir görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulur.

Kahve falında emniyet amiri olduğunu görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis amiri görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyeri amirini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına inanılır.

Kahve falında amir konuşmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir