AnaSayfa / Genel / Kahve falında polen yağdığını görmek

Kahve falında polen yağdığını görmek

Kahve falında polen yağdığını görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, alim insanlardan sayılacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında polen yağdığını gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Kahve falında polen yağdığını görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek poleni görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arı poleni görmek kazanç kapılarının kapanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polen yemek çok mutlu olacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yildiz yağdiğini görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına inanılır.

Kahve falında büyük kar yağdığını görmek geleceğinizin güzel olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine taş yağdığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yağdığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir