AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek poleni görmek

Kahve falında çiçek poleni görmek

Kahve falında çiçek poleni görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında çiçek poleni gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Kahve falında çiçek poleni görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arı poleni görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polen yemek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ruhani önderlik yapacağına alamet eder.

Kahve falında polen yağdığını görmek ekmek ve dünya malı alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli çiçekler görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çirkin amellere delalettir.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek kokusu almak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan çiçek toplamak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir