AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı poleni görmek

Kahve falında arı poleni görmek

Kahve falında arı poleni görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı poleni gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında arı poleni görmek insanlarla arasının açılacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına yorulur.

Kahve falında polen yağdığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında polen yemek sevinçli ve güzel günler göreceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek poleni görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına yorulur.

Kahve falında arıyı öldürdüğünü görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Kahve falında arı sesi duymak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok zor bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arıyı hapsetmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çokca arı görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, saadetinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir