AnaSayfa / Genel / Kahve falında yildiz yağdiğini görmek

Kahve falında yildiz yağdiğini görmek

Kahve falında yildiz yağdiğini görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, enerjisini toplayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yildiz yağdiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında üstüne kar yağmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç yağdığını görmek başarısızlığa düşeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek kulluk derecesinin artmasına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında evine kar yağmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ateş yağdığını görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir