AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yağdığını görmek

Kahve falında altın yağdığını görmek

Kahve falında altın yağdığını görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, anne baba duasının alınacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında altın yağdığını gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yağdığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük dolu yağdığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında gökten yumurta yağdığını görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına inanılır.

Kahve falında karın yağdığını görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hayatının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında çok fazla kar yağdığını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir