AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kar yağdığını görmek

Kahve falında büyük kar yağdığını görmek

Kahve falında büyük kar yağdığını görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük kar yağdığını gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Kahve falında büyük kar yağdığını görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük büyük kar yağdığını görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eylül ayında kar yağdığını görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğününde kar yağdığını görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kar yağdığını görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ilkbaharda kar yağdığını görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına inanılır.

Kahve falında çok kar yağdığını görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir