AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine taş yağdığını görmek

Kahve falında üzerine taş yağdığını görmek

Kahve falında üzerine taş yağdığını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, mutluluğundan olacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine taş yağdığını gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında taş yağdığını görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş yağmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, sağlığının geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına taş yağmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek malının ve parasının ziyan olacağına, yanlış işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine taş yağmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine taş yağdığını görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, dileklerinin de kabul olacağına yorulur.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir