AnaSayfa / Genel / Kahve falında polen yemek

Kahve falında polen yemek

Kahve falında polen yemek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polen yemek gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir veya yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Kahve falında polen yemek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında arı poleni görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında polen yağdığını görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek poleni görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz badem yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında sulu armut yemek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, maddi gücünün eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çilek reçeli yemek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, elindekileri de yitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir