AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa derisi soymak

Kahve falında kafa derisi soymak

Kahve falında kafa derisi soymak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Kahve falında kafa derisi soymak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında kafa derisi soymak maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisi soymak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan derisi soymak bağının ve bahçesinin de artacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret eder.

Kahve falında birinin derisini soymak sorunlarından arınacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yüz derisini soymak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine tabir olunur.

Kahve falında elin derisini soymak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, ticarette başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir