Kahve falında kendi derisini soymak

Kahve falında kendi derisini soymak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi derisini soymak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak rızıksız kalacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi derisini soymak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulur.

Kahve falında yılan derisi soymak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el derisi soymak iyilik bulacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün derisini soymak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında balık derisini soymak adımların çok iyi bir yol açacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında ayak derisi soymak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işarettir.

Kahve falında balık derisi soymak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir