AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak derisini soymak

Kahve falında ayak derisini soymak

Kahve falında ayak derisini soymak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak derisini soymak gördüyseniz:

  • Belli bir işe ya da konuya nasıl yaklaşmanız gerektiğini ya da nasıl daha fazla kanalize olabileceğinizi düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında ayak derisini soymak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak derisi soymak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz derisini soymak kafasının rahat olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün derisini soymak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işarettir.

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalettir.

Kahve falında el derisi soymak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan derisi soymak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın derisini soymak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir