AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğinden vurulmak

Kahve falında ayak bileğinden vurulmak

Kahve falında ayak bileğinden vurulmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğinden vurulmak gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak bileğinden vurulmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, karlı işler alacağına alamet eder.

Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında ayak bileğini görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileği görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir