AnaSayfa / Genel / Kahve falında rutubet kokusu duymak

Kahve falında rutubet kokusu duymak

Kahve falında rutubet kokusu duymak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rutubet kokusu duymak gördüyseniz:

  • İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir.

Kahve falında rutubet kokusu duymak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı rutubetli görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarları rutubetli görmek rızık bolluğu içinde olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında rutubet nem görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanı rutubetli görmek hayırlı haberler alınacağına, güzel günler için çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin rutubetli olduğunu görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rutubetli oda görmek yüksek makamlara geleceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir