AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme görmek

Kahve falında dövme görmek

Kahve falında dövme görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dövme gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında birinden dövme görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrep dövmesi görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kalıcı dövme görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dövme buğday görmek imkanlarının genişleyeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta dövme görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dövmeli kadin görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir