AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş bıldırcın görmek

Kahve falında pişmiş bıldırcın görmek

Kahve falında pişmiş bıldırcın görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş bıldırcın gördüyseniz:

  • Sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Kahve falında pişmiş bıldırcın görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına yorulur.

Kahve falında ölü bıldırcın görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında bıldırcın beslemek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işarettir.

Kahve falında siyah bıldırcın görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak amacına ulaşabileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bıldırcın görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında bıldırcın yavrusu görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir