AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek iyi hissedileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ağız tadının kaçacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına alamet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek paslı bir çiviye basabileceğine, rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmağının kanadığını görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek hayatının güzelleşeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek kalp kırmaya, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında ayak baş parmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir